• eAsiointi ei ole käytössä 20.-21.4. potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi Read more
  • Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Aluevaltuutetut: Allianssi ry:n tietopaketti nuorisoalasta uusille aluevaltuutetuille ja webinaari 1.3.
Kuvituskuva

Aluevaltuutetut: Allianssi ry:n tietopaketti nuorisoalasta uusille aluevaltuutetuille ja webinaari 1.3.

,
Kuvituskuva

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry on koonnut tietopaketin nuorisoalan terveisistä hyvinvointialueiden valmistelijoille sekä päättäjille. 

Löydät tietopaketin Allianssin verkkosivuilta: https://alli.fi/vaikuttaminen/miten-me-allianssissa-vaikutamme/aluevaalivaikuttaminen/nuorisoalan-tietopaketti-uusille-aluevaltuutetuille/

Sivulta löydät lisäksi tietoa nuorten hyvinvoinnista, nuorten mielenterveystilannetta kokoavan pamfletin, nuorisoalan ajatuksia nuorten osallistamisesta päätöksentekoon sekä kutsun webinaariin aluevaltuutetuille sekä hyvinvointialueiden valmistelijoille.

Allianssi on valtakunnallinen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, ja sen jäseninä on yli 140 valtakunnallista nuoriso- tai kasvatusalan organisaatiota.  Allianssin tavoitteena on vaikuttaa nuorten osallisuuteen ja hyvinvointiin liittyviin teemoihin sekä edistää nuorisoalan eli nuorisotyön ja nuorisojärjestöjen äänen kuulumista yhteiskunnassa.

Allianssi ry:n webinaari aluevaltuutetuille

Allianssi ry järjestää yhteistyössä nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen kanssa kaikille avoimen webinaarin nuorten palveluista​ webinaarin tiistaina 1.3.2022 klo 17–18.30.  

Uudet hyvinvointialueet vastaavat myös laajasti lapsia, nuoria ja opiskelijoita koskevista palveluista. Kiinteä yhteys oppilaitoksiin ja nuorisotyöhön on välttämätöntä, jotta nuorten palvelut toimivat, ja yksikään nuori ei syrjäydy. Miten uudet aluevaltuutetut voivat rakentaa nuorille toimivat ja joustavat palvelut? Millaista nuorille hyvää politiikkaa hyvinvointialueilla tarvitaan? 

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Tapahtuma on maksuton ja se lähetetään livestriiminä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan.

Allianssi ry järjestää webinaarin yhteistyössä Into etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry:n, Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ry:n, Suomen Lukiolaisten Liiton, Finlands Svenska Skolungdomförbendetin, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK:n ja Suomen Ylioppilaskuntien liiton kanssa.

Customer service