• eAsiointi ei ole käytössä 20.-21.4. potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi Read more
  • Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtajan virkaan hakeneista kuusi hakijaa jatkoon

Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtajan virkaan hakeneista kuusi hakijaa jatkoon

,

Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtajan rekrytointia valmisteleva työryhmä kokoontui tiistaina 3.5.2022 päättämään hakuprosessin jatkosta. Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtajan virkaan tuli kaikkiaan 12 hakemusta perjantaina 29.4. klo 15 päättyneen hakuajan puitteissa.

Työryhmä valitsi haastatteluihin kuusi hyvinvointialuejohtajan virkaa hakenutta. Haastatteluihin on valittu seuraavat henkilöt:

  • Tuula Karhula, johtaja, Eksote
  • Lauri Lehto, muutosjohtaja, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Sally Leskinen, johtajaylilääkäri, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri
  • Jukka Mattila, johtajaylilääkäri, Lapin sairaanhoitopiiri
  • Sami Sipilä, vt. hyvinvointialuejohtaja, muutosjohtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Antti E. Vento, johtaja, johtava ylilääkäri, Helsingin yliopistollinen sairaala

Haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit pyritään pitämään mahdollisimman pian. Aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan kesäkuun kokouksessaan.

Työryhmän kokouksen jälkeen Etelä-Karjalan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen kertoi, että jatkoon valittiin profiililtaan sellaiset hakijat, joilla on laaja-alainen johtamiskokemus ja laajat verkostot.

Jatkoon menijöillä on monipuolista näyttöä erilaisten organisaatioiden toiminnan johtamisesta ja myös talous- sekä henkilöstöön liittyvää johtamisosaamista sekä tietämys hyvinvointialan toimialoista.
Kun henkilöstö voi hyvin, asiakkaat saavat hyvää palvelua. Tärkeää on, että tuleva johtaja on sitoutunut toimimaan hyvässä yhteistyössä henkilöstön kanssa osallistamalla heidät muutos- ja kehittämistyöhön, jatkaa Anneli Kiljunen.

Hyvinvointialuejohtajan virka on tarkoitus täyttää 15.8.2022 alkaen ja virka on vakituinen. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Vuoden 2023 alusta lähtien perus- ja erityistason sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy hyvinvointialueille. Eksote on järjestänyt maakunnan erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut jo vuodesta 2010.  Etelä-Karjalan hyvinvointialue toimii Etelä-Karjalan maakunnan alueella, jossa asuu lähes 127.000 asukasta. Etelä-Karjalan maakunnan muodostavat Imatran, Lappeenrannan, Lemin, Luumäen, Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnat.
Customer service