• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Hyvinvointialue: Kerro Otakantaa.fin kyselyssä ajatuksesi sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastuspalveluista ja miten hyvinvointialue voi edistää hyvinvointiasi

Hyvinvointialue: Kerro Otakantaa.fin kyselyssä ajatuksesi sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastuspalveluista ja miten hyvinvointialue voi edistää hyvinvointiasi

,

Otakantaa.fi-palvelussa on avautunut Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kysely, jossa voit kertoa mielipiteesi ja ajatuksesi tämän hetkisistä sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastuspalveluista. Samalla voit ideoida ja kertoa miten hyvinvointialue voi edistää hyvinvointiasi. Vastauksia hyödynnetään strategiatyössä. 

Olemme Etelä-Karjalassa monin eri tavoin panostaneet hyvinvoinnin, turvallisuuden ja terveyden edistämiseen. Sosiaali- ja terveyspalveluja on saatavissa ympäri maakuntaa, kuten myös pelastuspalveluja. Olemme kehittäneet muun muassa sähköisiä ja liikkuvia palveluja sekä luoneet toimintamalleja ja työtapoja työikäisten, ikääntyneiden sekä lasten, nuorten ja perheiden palveluihin. Olemme myös halunneet panostaa vahvasti ihmisten työ- ja toimintakyvyn ylläpitoon ja säilymiseen. 

Haluamme jatkossa hyvinvointialueella strategisesti panostaa entistäkin vahvemmin ihmislähtöisiin ja oikea-aikaisiin asiakaspalveluihin, kestävään toimintatapaan palveluverkon ja palvelujen toteuttamisen ratkaisuissa sekä osaavaan ja hyvinvoivaan henkilöstöön.

Tästä pääset vastaamaan: https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/737/

Kysely on avoinna 6.–18.5.2022.

Iso kiitos sinulle vastauksistasi!

Otakantaa.fi-palvelu lyhyesti

Otakantaa.fi on kansalaisten, järjestöjen ja viranomaisten keskinäistä vuoropuhelua ja osallistumista tehostava verkkopalvelu. Palvelu helpottaa kansalaisvaikuttamista ja tiedonsaantia sekä lisää päätösten valmistelun ja päätöksenteon läpinäkyvyyttä ja parantaa niiden laatua.

Otakantaa.fi on osa oikeusministeriön laajempaa demokratiapalvelukokonaisuutta, jossa tarjotaan palveluita demokraattiseen vaikuttamiseen ja osallistumiseen. Muut demokratiapalvelut ovat kansalaisaloite.fi, kuntalaisaloite.fi, lausuntopalvelu.fi, nuortenideat.fi ja demokratia.fi.
Customer service