• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Toiminnallisen kuntoutuksen yksiköt Veturi ja Resiina muuttivat Rakuunamäelle – toiminta jatkuu Valve-nimen alla
Kuvituskuva voikukasta, jossa jäljellä yksi siemenhaituva

Toiminnallisen kuntoutuksen yksiköt Veturi ja Resiina muuttivat Rakuunamäelle – toiminta jatkuu Valve-nimen alla

,

Eksoten psykososiaalisen kuntoutuksen Lappeenrannan toimintayksiköt Veturi ja Resiina ovat muuttaneet Rakuunamäelle. Aiemmin toiminnallisen kuntoutuksen yksikkö Veturi sijaitsi Ratakadulla ja Resiina Lepolankadulla. Uuden toimipisteen osoite on Väinö Valveen katu 4, 1.krs, A-rappu. Toiminta käynnistyy uudessa osoitteessa maanantaina 4.7.2022 avointen ryhmätoimintojen käynnistyessä.

Resiinan ja Veturin toiminta yhdistyy Toiminnallinen kuntoutus Valve -yksiköksi

Yksiköiden muuton yhteydessä Veturin ja Resiinan nimet jäävät historiaan, ja toiminnat tunnetaan jatkossa nimellä Toiminnallinen kuntoutus Valve, Lappeenranta.

Valve tarjoaa jatkossakin psykososiaalisia yksilö- ja ryhmäkuntoutuspalveluja 18 vuotta täyttäneille, joilla on mielenterveyden häiriöitä tai sairaus, päihteiden väärinkäyttöä, neuropsykiatrisia erityispiirteitä, yksinäisyyttä tai uhka syrjäytymisestä.

Lisätietoja antaa toimintayksikön esimies Maiju Taskula, p. 040 500 0318, maiju.taskula@eksote.fi tai Valveen henkilökunta, p. 040 194 4882.

Customer service