• eAsiointi ei ole käytössä 20.-21.4. potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi Read more
  • Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » ”Sydänlogo” on uusi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo, jossa on kolmesta päällekkäisestä kolmiosta muodostuva sydän ja teksti Etelä-Karjalan hyvinvointialue.

”Sydänlogo” on uusi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo

,
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo, jossa on kolmesta päällekkäisestä kolmiosta muodostuva sydän ja teksti Etelä-Karjalan hyvinvointialue.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi 22.6.2022 hyvinvointialueen logon.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo pohjautuu Etelä-Karjalan liiton omistamaan maakuntailmeeseen ja on siten osa maakunnan omaa logoperhettä.

– Logo sydämen muotoisena kolmiona kuvaa hyvin hyvinvointialueemme toimintaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluissa sekä yhteistä tekemistä ja turvallisuuden lisäämistä maakuntamme ihmisten hyväksi, toteaa aluehallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen. Hyvinvointialueella on sopimus logon käyttöön ja kehittämiseen. Logosta on sekä pysty- että vaakaversiot käytettäväksi eri tarkoituksissa.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen brändityötä on tehty yhteistyössä Eksoten, Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen sekä maakuntaliiton kanssa.

– Hyvinvointialueen brändiä varten on kerätty ajatuksia niin alueen asukkailta kuin molempien yhdistyvien organisaatioiden henkilöstöltä. Sekä Eksoten että Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen työntekijöitä osallistui brändityöpajaan, jonka perusteella uutta ilmettä lähdettiin rakentamaan. Henkilöstön mielipiteitä tullaan kuulemaan vielä työn edetessä. Brändiä rakennetaan uuden hyvinvointialuejohtajan kanssa strategiatyöhön pohjaten, kertoo Eksoten va. viestintäjohtaja Minna Helle.

Lisätietoja: Eksoten va. viestintäjohtaja Minna Helle, minna.helle@eksote.fi, p. 040 146 3293

Logojen luvaton käyttö on kielletty. Logon käyttö tulee hyväksyttää Eksoten viestinnässä viestinta@eksote.fi  

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo, jossa on kolmesta päällekkäisestä kolmiosta muodostuva sydän ja teksti Etelä-Karjalan hyvinvointialue.
Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Vuoden 2023 alusta lähtien perus- ja erityistason sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy hyvinvointialueille. Eksote on järjestänyt maakunnan erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut jo vuodesta 2010. Etelä-Karjalan hyvinvointialue toimii Etelä-Karjalan maakunnan alueella, jossa asuu noin 127.000 asukasta. Etelä-Karjalan maakunnan muodostavat Imatran, Lappeenrannan, Lemin, Luumäen, Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnat.
Customer service