• Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Etelä-Karjalan hyvinvointialue käynnisti kolmen professiojohtajan haut
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo

Etelä-Karjalan hyvinvointialue käynnisti kolmen professiojohtajan haut

,

Etelä-Karjalan hyvinvointialue on käynnistänyt maanantaina 10.10.2022 haut johtajaylilääkärin, hoitotyön johtajan ja sosiaalityön johtajan virkoihin.  Virkoihin valittavat henkilöt toimivat hyvinvointialueen johtoryhmässä ja ovat keskenään läheisiä työpareja. He osallistuvat myös terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä arjen tuen ja toimintakyvyn toimialueiden johtoryhmätyöskentelyyn.

Yhdessä työpariensa kanssa heidän työtehtäviinsä kuuluu matriisitehtävinä

  • edistää laaja-alaisesti palvelutuotannon välistä toiminnallista integraatiota sekä eri ammattiryhmien välistä prosessi-integraatiota mm. vastaamalla potilaan ja asiakkaan palvelupolkujen kehittämisestä (yli toimialueiden rakentuva prosessiorganisaatio) väestön erilaiset tarpeet yhteensovittaen
  • toimia oman professionsa linjan viimeisenä esimiehenä ja siten linjata operatiivisesti professiokysymyksiä
  • vastata näyttöön perustuvien käytäntöjen toimeenpanosta
  • edistää oman professionsa koulutuksen ja ammatillisen kehittymisen suunnitelmaa sekä ylläpitää ja kehittää oppilaitosyhteistyötä
  • toimia yhdessä toimialuejohtajien kanssa resurssisuunnittelussa ja linjata erityisesti kustannuspaikkojen välisestä tai ne ylittävistä resursseista tai työnjaosta vaikuttavuusperusteisesti
  • rakentaa yhdessä vaikuttavuus- ja tietojohtajan kanssa vakioidun, vaikuttavuuteen perustuvan palvelupolku- ja prosessiorganisaation.

Johtajaylilääkäri (Kuntarekry.fin hakuavain 473998)

Johtajaylilääkärin tehtäviin kuuluvat lakisääteiset hyvinvointialueen vastaavan lääkärin terveydenhuoltolaissa määritellyt tehtävät, ja hän johtaa ja valvoo yleisellä tasolla terveyden- ja sairaanhoitoa. Johtajaylilääkärin esimiehenä toimii terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialuejohtaja.

Johtajaylilääkäriltä edellytetään erikoislääkärin tutkintoa ja johtamis- tai hallinnollisen työnkokemusta. Eduksi katsotaan laajat kansalliset verkostot, erinomaiset moniammatilliset yhteistyötaidot, johtamisopinnot ja kokemus muutosjohtamisesta.

Hoitotyön johtaja (Kuntarekry.fin hakuavain 474003)

Hoitotyön johtaja toimii hyvinvointialueen hoitotyön ylimpänä viranhaltijana ja hänen esihenkilönään toimii terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialuejohtaja.

Hoitotyön johtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja siihen liittyvänä terveydenhuollon ammattitutkinto sekä kokemusta toimialalla ja hallinnollisissa tehtävissä. Eduksi katsotaan laajat kansalliset hoitotyönverkostot, erinomaiset moniammatilliset yhteistyötaidot, johtamisopinnot ja kokemus muutosjohtamisesta.

Sosiaalityön johtaja (Kuntarekry.fin hakuavain 474010)

Sosiaalityön johtaja toimii hyvinvointialueen sosiaalityön ylimpänä viranhaltijana ja hänen esihenkilönään toimii arjen tuen ja toimintakyvyn toimialuejohtaja.

Sosiaalityön johtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Moniammatilliset yhteistyötaidot, johtamisopinnot ja johtamiskokemus katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja haku

Katso lisätiedot Kuntarekry.fistä esimerkiksi tästä tiedotteesta löytyvillä hakuavain-numeroilla. Hakuaika virkoihin päättyy 31.10.2022 klo 15.00.

Customer service