• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Hyvinvointialueen väestöinfo maanantaina 12.12.2022
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo

Hyvinvointialueen väestöinfo maanantaina 12.12.2022

,

Tule mukaan kysymään ja kuulemaan millainen meidän kaikkien yhteisestä Etelä-Karjalan hyvinvointialueesta on rakentumassa ja mistä tässä uudistuksessa on kyse! Kun sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimi siirtyvät yhteiseen organisaatioon, mitä se käytännössä tarkoittaa?

Väestöinfo: Etelä-Karjalan hyvinvointialueen infotilaisuus asukkaille 12.12.2022

Järjestämme joulukuusta 2022 alkaen joka kuukauden toisena maanantaina  Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asioihin liittyviä verkossa katsottavia infotilaisuuksia.

Ensimmäinen infotilaisuus on maanantaina 12.12.2022  klo 16.30–17.30. Tilaisuus toteutetaan Teams Live event -tapahtumana verkossa.

Hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen kertoo tilaisuudessa tuoreet kuulumiset hyvinvointialueen valmistelusta: missä mennään juuri nyt, mitä tapahtuu seuraavaksi ja miten uudistus näkyy eteläkarjalaisille.

Voit katsoa tallenteen myös Eksoten Youtube-kanavalta. Tallenteeseen lisätään tekstitys kahden viikon sisällä esityspäivästä.

Voit seurata tilaisuutta suorana verkkolähetyksenä Teams Live event -tapahtumasta, johon pääset osallistumaan pelkällä nettiyhteydellä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua eikä kirjautua, voit osallistua täysin anonyymisti. Tilaisuuden tallenne avautuu katsottavaksi samasta linkistä myöhemminkin.

****************************************

Tarkentava ohje liittymislinkin käyttöön:

  • Jos sinulla on laitteessasi Teams-sovellus ja olet kirjautuneena siihen, se käynnistyy automaattisesti ja liityt mukaan tilaisuuteen sen kautta tai voit kirjautua omilla tunnuksillasi Teams-sovellukseen ja pääset mukaan tilaisuuteen.
  • Jos sinulla ei ole ole Teams-sovellusta, klikkaa avautuvan ruudun alaosassa näkyvää Liity anonyymisti -linkkiä. Tällöin pääset mukaan ilman mitään ohjelmien asennusta ja pääset mukaan kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä. Alla oleva kuva näyttää punaisella nuolella klikattavan linkin kohtaa.
Kuvakaappaus Teams live event -tapahtumaan liittymisestä
  • Kännykällä tapahtumaan liittymisessä on esiintynyt ongelmia. Kännykällä mukaan liityttäessä voi mahdollisesti tulla ilmoitus, että selaintasi ei tueta ja laite ehdottaa lataamaan Teams-sovelluksen. Siinä kohtaa voit kännykän oikeasta yläkulmasta klikata kolmen pisteen takaa avautuvan valikon ja valita sieltä löytyvän vaihtoehdon Tietokonesivusto / Käytä sivuston tietokoneversiota. Esimerkkinä kuva alla. Sen jälkeen valitse avautuvasta ikkunasta Katso sen sijaan verkossa -vaihtoehto ja valitse avautuvasta ikkunasta Liity anonyymisti -vaihtoehto.
Kuvakaappaus kännykällä Teams live event -tapahtumaan liittymisen ongelmatilanteesta

****************************************

Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä tilaisuuden kysymysosion kautta anonyymisti tai nimelläsi.

Etukäteen voit lähettää kysymyksiä tilaisuudessa vastattavaksi tai katsoa vastauksia jo kysyttyihin kysymyksiin: Usein kysytyt kysymykset ja linkki kysymysten lähettämiseen

Tervetuloa linjoille mukaan!

Tammikuun väestöinfo on maanantaina 9.1.2023 klo 16.30–17.30.

(Tiedote julkaistu ensimmäisen kerran 28.11.2022 ja uudelleen 8.12.2022.)

Customer service