Koronarokotuksiin liittyvät Eksoten yhteystiedot

Ajan koronarokotukseen voit varata Eksoten asiointipalvelusta, mikäli kuulut ryhmään, joille rokotteita tällä hetkellä tarjotaan. Siirry Eksoten asiointipalveluun.Voit soittaa koronapalvelunumeroon 05 352 2355 ja jättää soittopyynnön mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tästä palvelunumerosta saat apua kaikkiin koronaan liittyviin kysymyksiin. Koronarokotuksen ajanvarauksesta takaisin soitetaan arkisin kello 8–16 välisenä aikana. 

Mikäli kuulut ryhmään, jolle rokotteita tällä hetkellä tarjotaan, eikä ajanvaraus sähköisen asioinnin kautta ole mahdollista, voit varata rokotusajan puhelinpalvelusta. Rokotusajan voi varata myös läheisen puolesta, mikäli hoitaa hänen asioitaan. 

Jos ajanvarausjärjestelmässä ei ole näkyvillä varattavia aikoja, rokotteita ei ole vapaana. Myöskään puhelinpalvelusta ei tällöin voi varata aikaa. Suosittelemme yrittämään myöhemmin uudelleen, sillä uusia aikoja asiointipalveluun avataan viikoittain.

Eksoten ajanvarauspuhelimiin soittaminen ja jonottaminen on maksullista. Hinta riippuu soittajan puhelinliittymästä. Matkapuh​elimesta maksu on keskimäärin 7-10 snt/min.

Rokotuksista vastaava hoitaja: Sari Kuitto puh: 044 791 5854, sari.kuitto(at)eksote.fi​​

Palaa takaisin Koronarokotukset -pääsivulle >