Marevanhoitaja

Hyvinvointi- ja terveysasemien marevanhoitaja antaa ohjausta ja neuvontaa sekä huolehtii Marevan-lääkityksen tasapainosta.
Uudet suorat antikoagulantit kuuluvat myös marevanhoitajan erityisosaamiseen.

Marevanhoitajalle potilaat ohjautuvat lääkärin vastaanotoilta tai erikoissairaanhoidosta. Marevanhoitaja antaa ohjausta, neuvontaa, seuraa Marevan-lääkityksen tasapainoa ja määrittää Marevan-annostuksia erillisen ohjeen mukaan. 

Marevanhoitajat ohjaavat myös uusien suorien antikoagulanttien käytön ja vaihdon sekä huolehtivat lääkitykseen liittyvästä seurannasta. 

Mikäli tarvitset tietoa tai ohjausta liittyen Marevanin tai uusien suorien antikoagulanttien käyttöön, voit ottaa yhteyttä puhelimitse.

Yhteystiedot

  • Armilan terveysaseman Marevan-hoitaja
    ma-pe soittopyyntö klo 7-10 puh. 05 352 7153 (ei annoskyselyjä) Marevan hoitaja soittaa takaisin saman päivän aikana
  • Honkaharjun terveysaseman Marevan-hoitaja
    ma-pe puh. 040 585 3187 (ei annoskyselyjä)
  • Hyvinvointiasemat ma-pe puh. 05 352 7260 

INR-vastaukset ja Marevan-annostuksen tiedustelut

INR-vastaus ja Marevan-annostelu on mahdollista katsoa asiointipalvelumme kautta. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Linkki asiointipalveluumme.

Hyvässä hoitotasapainossa olevan Marevan-lääkityksen annostukset on mahdollista saada myös kirjeitse kotiin tai tekstiviestillä arvon itsesäätelyä varten. Näistä palveluista saat lisätietoa Marevan-hoitajalta.

Mikäli kysyt Marevan-annokset soittamalla, voit tiedustella niitä seuraavana arkipäivänä INR-kokeen jälkeen numerosta 05 352 7260