• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Toimipisteet » Iso apu -palvelukeskukset

Iso apu -palvelukeskukset

​​​​​Iso apu -palvelukeskuksissa annetaan palveluohjausta sosiaali- ja terveyspalvelujen tarpeessa oleville ikäihmisille, työikäisille ja vammaisille henkilöille, heidän omaisilleen tai muille läheisille henkilöille. Asiakasohjaaja neuvoo ja auttaa esimerkiksi toimeentulo-, arjenhallinta- ja hyvinvointiasioissa sekä erilaisiin palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Asiakasohjaajat auttavat myös erilaisten etuuksien hakemisessa.

Iso apu -palvelukeskukset Imatralla ja Lappeenrannassa ovat avoinna​ arkisin klo 9-12 kasvotusten tapahtuvaan asiointiin.

Puhelimitse asiointi on mahdollista Iso apu palvelukeskuksen ensineuvon puhelinpalvelun kautta ma- pe klo 9-15 puh. 05 352 2370.

Asiakasasioissa voit tehdä digitaalisesti ilmoituksen tai yhteydenoton ekhva.fi-sivustojen kautta kohdasta “Ilmoita huolesta” tai olla yhteydessä puhelimitse Iso apu palvelukeskuksen ensineuvon puhelinpalveluun  p. 05 352 2370. Viestejä voit laittaa eAsioinnin kautta. Muissa kuin asiakasasioissa voit lähettää sähköpostia kirjaamoon kirjaamo.hva@ekhva.fi  

Ilmoita huolesta:

Huolen herätessä kuka tahansa voi tehdä ilmoituksen lapsesta, aikuisesta tai vanhuksesta ilman henkilön suostumusta. 

Iso apu palvelukeskusten yhteystiedot:

Palvelusopimus
Customer service