Kehittämistoimet

Olemme koonneet tälle sivulle tietoa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kehittämistoimenpiteistä ja hankkeista.

Eksoten kehittämisessä on kyse konkreettisista toimista, joilla parannamme toimintaamme ja asiakkaan palveluita Eksoten strategian mukaisesti. Olemme koonneet tälle sivulle isompia kehittämistoimenpiteitä ja ulkoista rahoitusta saavia hankkeita. Yleistä tietoa Eksoten tutkimus- ja kehittämistoiminnasta löydät sivulta Tutkimus ja kehittäminen.

Kehittämiskuulumisia

Noin kolmen kuukauden välein julkaistavaan Kehittämiskuulumiset-uutiskirjeeseen kokoamme esimerkkejä yhdessä tehtävästä kehittämistyöstä ja siitä mitä arvoa työmme asiakkaalle tuottaa. Kirje täydentää muita Eksoten ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen uutiskirjeitä.

Kehittämiskuulumisia-uutiskirje 1/2022 | Huhtikuu

Hankkeet ja kehittämisyhteistyö

Hanketoiminta on yksi työkalu yhteisten tavoitteiden edistämisen tukena. Hankkeissamme tehtävään kehittämistyöhön osallistuu hankehenkilöstön lisäksi runsas joukko muita ammattilaisia ja osallistujia. Kun kerromme hankkeessa aikaansaaduista tuloksista, kerromme yhdessä tehdyn työn hedelmistä.

Etelä-Karjalassa on kehitetty sosiaali- ja terveydenhuollon maakunnallista palveluverkkoa ja palvelukokonaisuutta pitkäjänteisesti.

Kehittämisen teemoja

Etelä-Karjalan keskussairaala ja lähialuetta ilmasta kuvattuna

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Hanketoiminnan päällikkö
Tea Pitkänen
040 139 0284
etunimi.sukunimi@eksote.fi