Sote-alan yksityisen palveluntuottajan rekisteröityminen

Sote-alan yksityisen palveluntuottajan täytyy kuulua palveluaan vastaavaan rekisteriin. Lupaviranomaiset (aluehallintovirastot ja Valvira) pitävät yhdessä yksityisten sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajien rekisteriä (Valveri). Eksote pitää yllä sosiaalipalveluna tuotettavan kotipalvelun tukipalvelutuottajien rekisteriä.

Sote-alan yksityisen palveluntuottajan täydentää julkisia sote-palveluja. Sote-alan yksityisen palveluntuottajan täytyy kuulua palveluaan vastaavaan rekisteriin. Lupaviranomaiset (Aluehallintovirasto ja Valvira) pitävät yhdessä yksityisten sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajien rekisteriä (Valveri). Eksote pitää yllä sosiaalipalveluna tuotettavan kotipalvelun tukipalvelu- ja palvelusetelituottajien rekisteriä, joiden tiedot asiakas löytää Eksoten palveluhaku-sivustolta. Rekisteröitymisen jälkeen palvelua voi tuottaa arvonlisäverottomana.

Lisätietoa Eksoten yritysasiantuntijalta:

Yritysasiantuntija Anne Hjelt
puh. 0400 128 441
anne.hjelt@eksote.fi
Toimistotalo Ruori 1 krs.
Valto Käkelän katu 3​
53130 Lappeenranta

Ilmoitusten liitteenä vaadittava toimintasuunnitelma on tärkeä yrityksen toiminnan kuvaaja. Eksote on laatinut toimintasuunnitelmalle rungon, jota voi hyödyntää toimintasuunnitelmaa laatiessa.