Tule meille töihin

Eksote on Etelä-Karjalan suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 5000 henkilöä. Isona organisaationa pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja tuemme kouluttautumista. Toimipisteitä on koko Etelä-Karjalan alueella, aina avopalveluista ympärivuorokautisen hoidon yksiköihin. Kehitämme myös jatkuvasti sähköisiä palveluita.


Toiminnassamme heijastuvat arvomme, joita ovat: 

  • Rohkeus
  • Yksinkertaisuus
  • Ihminen​​​

Tarvitsemme jatkuvasti monen alan asiantuntijoita erilaisiin ja eripituisiin työtehtäviin täydentämään osaavaa joukkoamme. Arvostamme sekä vastavalmistuneiden ennakkoluulotonta asennetta että kokeneiden asiantuntijoiden syvää osaamista.​ Teemme työtä ennakoivalla ja kuntouttavalla työotteella osana moniammatillista organisaatiota.

Panostamme osaamisen kehittämiseen muun muassa monipuolisella koulutustarjonnalla ja työnohjauksella. Kehitämme työhyvinvointia ja kannustamme henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan​.​​ Olemme savuton työpaikka.​

Tästä löydät Eksoten organisaatiokaavion:

HR

HR vastaa keskitettyjen työnantajatehtävien sekä koulutus- ja työhyvinvointipalvelujen järjestämisestä. HR-tulosyksiköstä vastaa vs. henkilöstöjohtaja Kaisa Heino.​
HR:n käyntiosoite: Toimistotalo Ruori, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Eksote kehittää

Kehitämme jatkuvasti uusia ja erilaisia tapoja toteuttaa sosiaali- ja terveyspalveluita. Panostamme yhteiseen kehittämiseen eri toimialoillamme. Annamme uusille työntekijöillemme ja harjoitteluun tuleville opiskelijoille sekä aikaa että opastusta. Meillä on tutkimusrahasto, jonk​a avulla kannustamme työntekijöitämme etenemään omassa tutkimustyössään.

Lue lisää Eksoten kehittämishankkeista, linkki sivuille
Lue lisää, mitä olemme saaneet aikaan, linkki sivulle

Palautekys​​​ely työsuhteesta lähtevälle

Eksote haluaa kehittää organisaatiotaan innostavaksi ja vetovoimaiseksi työpaikaksi. Kehittämiseen tarvitsemme tietoa ja kokemuksia meiltä pois lähteviltä työntekijöiltä. Toivomme, että täytät palautekyselyn riippumatta siitä, millainen palvelussuhteesi on ollut (määräaikainen/vakituinen) tai kuinka pitkä palvelussuhteesi on ollut. 
Kyselyyn pääset vastaamaan täältä

Antamasi palaute on meille arvokasta. ​​