Lääkäriksi Eksotelle?

Etelä-Karjalan keskussairaala, Lappeenranta

Koska kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin 1000 sanaa, niin toivottavasti oheiset videot moninkertaistavat informaation määrän tästäkin. Voit aloittaa tutustumisen meihin parhaiten, ehkäpä hieman erilaisen esittelyvideon kautta, johon pääset tästä linkistä.

Tämän jälkeen voidaankin taas jatkaa eteenpäin ja kertoa, että Eksoten perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelut yhdistävässä organisaatiossa on erittäin hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kasvulle opiskelijasta mestariksi sekä valmiin lääkärin erilaisille uravalinnoille. ​Monipuolisuudestaan huolimatta Eksote on sopivan kokoinen, joten kollegat tulevat varmasti tutuiksi ​ja konsultaatiot onnistuvat helposti.

Luulenpa kuitenkin, että tässä ei ollut sinulle varsinaisesti mitään uutta. Käy kuitenkin katsomassa alla olevista linkeistä, miten olemme toimintaamme uudistaneet ja millaisia ihmisiä meillä työskentelee. He ovat omalta osaltaan pyrkineet tiivistämään eksotelaisuutta jotta sinä saisit paremman kuvan toiminnastamme.

Tästä linkistä pääset katsomaan, miltä mahdolliset uudet kollegasi näyttävät ja mitä kerrottavaa heillä on sinulle. Voit törmätä tuttuihin kasvoihin tai näet miltä uudet kollegasi tai esihenkilösi mahdollisesti näyttävät.

Nice-to know tietoa meistä eteläkarjalaisista ihmisinä, löydät puolestaan tästä, mutta kerrottakoon em. lisäksi se, että uusi akuuttisairaalamme valmistui keväällä 2018 ja olemme yksi maan 12:sta laajan päivystyksen sairaalasta.​

Avoimet työpaikat:

Katso Eksoten video Vala.