• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Palvelut (Alatunniste) » Työikäisten palvelut » Nuorten aikuisten palvelut 18-28 v.

Nuorten aikuisten palvelut 18-28 v.

Nuorten aikuisten palvelut on 18-28 -vuotiaille nuorille aikuisille tarjottavia psykososiaalisia palveluita. Meille voit hakeutua erilaisissa elämänkulkuun liittyvissä pulmatilanteissa ja yksikkömme tarjoaakin monenlaisia palveluja. Toimimme yhdessä sinun kanssasi, tarvittaessa muiden ammattilaisten sekä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Nuorten aikuisten sosiaalityö, sosiaaliohjaus ja jälkihuollon palvelut

Voit olla yhteydessä sosiaalityöntekijäämme ja sosiaaliohjaajiin esimerkiksi, jos tarvitset apua taloudellisen tilanteesi haltuunotossa tai kaipaat tukea arjen hallintaan syystä tai toisesta. Meillä voit olla myös jälkihuollon asiakkaana.

Nuorten aikuisten sairaanhoitajat

Sairaanhoitajamme voivat olla apunasi monenlaisissa mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvissä vaikeissa tilanteissa.

Nuorten aikuisten sosiaalinen kuntoutus

Sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoiminnassa tarjoamme innostavaa toimintaa, yhdessä tekemistä ja tukea oman koulutus-, työ- tai elämänpolun löytymiseen. Lappeenrannassa ryhmätoiminta toteutuu Toiminnallinen kuntoutus Valveessa (Väinö Valveen katu 4, 53900 Lappeenranta) ja Imatralla Ohjaamon tiloissa (Einonkatu 10, 55100 Imatra). Palveluun haetaan nuorten aikuisten sosiaaliohjauksen kautta, mutta voit olla myös meihin yhteydessä ja tiedustella palvelusta. Meillä on myös mahdollisuus yksilölliseen omien tavoitteidesi mukaiseen sosiaaliseen kuntoutukseen. Kerromme mielellämme lisää ja autamme siut alkuun.

Nuorten kuntoutumisyksikkö Katajapuu

Katajapuu tarjoaa mukavan asumisyhteisön ja mahdollisuuden harjoitella itsenäisen elämisen taitoja tilanteessa, jossa tarvitset vielä muiden tukea ennen itsenäistä elämää. Katajapuuhun hakeudutaan omatyöntekijän kautta.

Customer service